Kosthold ved Borreliosebehandling

En antiinflammatorisk og immunstimulende livsstil er det optimale for en rask, effektiv og suksessfull rehabilitering av Borreliainfeksjonen.
Det er essensielt å kontrollere insulinnivået for å bli kvitt betennelser og infeksjoner i kroppen, fremme en god fordøyelse og optimalisere næringsopptaket. Omlegging av kostholdet vil fremme balanse i kroppen, styrke og støtte immunforsvaret.  
Et basisk miljø i kroppen er gunstig for å overvinne borreliose og det er derfor en viktig del av behandlingen.

Vi ønsker at pasienten skal opprettholde stabil vekt, stabilisere blodsukkeret og styrke immunforsvaret.

Kosthold, kosttilskudd og livsstil vil bedre effekten og toleransen for antibiotikabehandlingen, styrke immunsystemet og hjelpe immunforsvaret og regulere og blokkere betennelsestilstander.

Ved bruk av spesifikke tilskudd kan behandlingen blir ytterligere effektiv samt at bivirkningene ved bruk av antibiotika kan reduseres betraktelig.

Et antiinflammatorisk og basisk kosthold krever eliminasjon av en del vanlige matvarer.

Inntaket av type drikke, mat som kjøtt, frukt og grønnsaker og annet, samt kosttilskudd, vil bli regulert i forhold til din situasjon og dine symptomer. Det vil ved konsultasjonen bli gitt grundig informasjon om hvordan dette gjennomføres, og hvordan de forskjellige næringsstoffene som karbohydrater, fett og proteiner virker i forhold til dette.
Balansering av syre/base forholdet, stressfaktorer, søvn og fysisk aktivitet er også en del av behandlingsopplegget. Eliminasjon av faktorer som trigger betennelse og en utrensing av dette, er også en del av behandlingen.

Hurtiglenker

Sosiale medier

FacebookGoogle+YouTube

Kontakt oss

Norsk Borreliose Senter
Adresse vil komme her
Oslo, Norway.
Telefon:+47 00 00 00 00
© 2013 Norsk Borreliose Senter. All rights reserved.